Les nostres pizzes són elaborades artesanalment amb una recepta d'anys d'història i tradició, passada de generació en generació de la nostra família amb farina importada directament d'Itàlia, mozzarella d'altíssima qualitat, salsa de tomàquet casolana i ingredients frescos que distingeixen les nostres pizzes de la resta.


Així com, la pasta i els altres plats que oferim fan de la nostra cuina una de les més valuoses de Barcelona.

signature
  • Los Involtini di zucchine farcits de ricotta, albergínies i tomàquet sec és un plat deliciós i boníssim que pot servir com a entrant o segon, Són lleugers, sans i genuïns.

  • Tallarines amb cloïsses, all, julivert i tomàquet cherry i vi blanc. És una recepta de pasta molt saborosa. I consitueix un plat típic de la cuina italiana, per la seva llarga exposició del País al mar.

  • La lasanya, en italià lasanya, és un tipus de pasta al forn que se serveix en làmines, intercalades amb carn mòlta, vegetals (espinacs), mozzarella i salsa de tomàquet. acabat amb parmiggiano ratllat per gratinar al forn. És una entrada o primer plat calent, variat i complet.













Il Capriccio és un lloc bonic i acollidor en el qual podràs gaudir d'un bon àpat i compartir un bon moment amb els amics i la família.

Les nostres pizzes són elaborades artesanalment a fermentació natural i ingredients frescos importats directament d'Itàlia.

Les nostres receptes d'anys d'història i tradició, passades de generació en generació de la nostra família, distingeixen les nostres pizzes i la nostra cuina de la resta.

    Comentarios cerrado

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies

    ATENCION!! No se aceptaran pedidos. Página en matenimiento. Llamar al 931.26.26.61 Descartar

    0

    Cistella de la compra